Ditt behov avgör lösningen

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss för en kostnadsfri kalkyl.

Kopiatorer och skrivare Halmstad

Kopiatorer och skrivare i Halmstad levereras av oss på Effektivt Kontor AB. Vi är auktoriserade partners till Konica Minolta. I vårt produktsortiment hittar du allt från mindre kontorsmaskiner till digitala tryckpressar. Våra maskiner från Konica Minolta är erkänt driftssäkra och ekonomiska. Till samtliga modeller finns ett brett urval av mjukvara. Allt för att din dokumenthantering skall fungera så smidigt som möjligt. 

Trådlös utskrift direkt från mobil eller surfplatta. Lagring och arkivering av scannade dokument till lokal server eller molntjänst. Möjligheterna är oändliga. Fråga oss om du har önskemål om hur din dokumenthantering hade underlättats. 

Service och support

Konica Minoltas prisvinnande kopiatorer och skrivare är ekonomiska och driftssäkra. Det betyder att de maskinerna är riktiga arbetshästar och levererar utskrifter med samma kvalité och hastighet genom hela livslängden om man bara server och underhåller dem regelbundet. Vi erbjuder lokal service och support till våra kopiatorer och skrivare i Halmstad.  Du som kund får snabbt och enkelt hjälp vid eventuella driftsstörningar.

Effektiva maskiner med rätt utrustning där de behövs.

Oavsett var i organisationen en copyprinter behövs finns det en modell som passar. Konica Minoltas breda utbud täcker allt från små skrivbordsmodeller till Professional Print för digital tryck.

Transparent kalkyl utan dolda kostnader.

Våra kalkyler är transparenta och har inga dolda kostnader. Du har alltid full kontroll på vad din dokument- och utskriftslösning kostar utan tråkiga överraskningar.

Långsiktig relation med flexibel och skalbar lösning.

Vi värdesätter vår relation med våra kunder och vill vara en flexibel leverantör. Alla våra lösningar är skalbara och följs upp regelbundet för att alltid vara rätt.

Kontakta oss idag för fri kalkyl